Spirituele Kerst 2021-2022 : het bestaande programma, de Sabarthez, concerten en poëzie

SPIRITUELE KERSTDOWNLOAD ENGLISH EDITION (PDF) – BESTEL EBOOKBESTEL BOEK

LEES OVER HET AQUARIUS EVANGELIEBESTEL HET AQUARIUS EVANGELIE

ONLINE DONEREN

We heten je (weer) hartelijk welkom op ons online-programma ‘Spirituele Kerst’ dat gebaseerd is op het gelijknamige boek. In de dagelijkse e-mails van deze editie 2021-2021 hebben we extra aandacht besteed aan de Sabarthez in Zuid-Frankrijk, waar onder andere katharen leefden en werkten. Dat deden we aan de hand van korte tekstgedeelten uit het in juni verschenen boek Plaatsen waar de geest waait.

Ook verwezen we naar concertvideo’s en naar korte poëzievideo’s met gedichten uit de wereldliteratuur die gemaakt zijn door leerlingen van de geestesschool van het Gouden Rozenkruis.

In verband met ons nieuwe online jaarprogramma ‘Gnosis nu! , dat start op 1 januari 2022 verstuurden we deze keer in het kader van Spirituele Kerst geen 16, maar 11 dagelijkse e-mails. Als je de beschouwingen en spirituele teksten van 2 t/m 6 januari wil beluisteren of lezen, kan je gebruik maken van de bovenstaande links.

We wensen je een inspirerende kerstperiode

Het team van Pentagram boekwinkel vindt het belangrijk om kennis en ervaring op het gebied van spiritualiteit beschikbaar te stellen aan een zo groot mogelijke groep mensen die daar ontvankelijk voor zijn. Deelname aan onze online-programma’s is en blijft daarom gratis. Aan het maken, promoten, organiseren en vertalen van zulke modules zijn aanzienlijke kosten verbonden. Daarom zijn we heel dankbaar voor donaties.

Rozekruis Pers, Haarlem, IBAN NL11ABNA0560177593

ONLINE DONEREN