Over ons

DOWNLOAD DE BOEKENBROCHURE VAN ROZEKRUIS PERS (PDF)

Deze website is een initiatief van Pentagram boekwinkel in Haarlem (Bakenessergracht 1). Hier vind je online-programma’s waar je gratis aan kunt deelnemen. Daarnaast vind je op het weblog vele spirituele teksten uit boeken die je online en offline bij ons kunt kopen.

Je bent (weer) van harte welkom in onze winkel in Haarlem (circa 7 minuten lopen vanaf het station) om boeken in te zien en eventueel aan te schaffen. Bakenessergracht 1, Haarlem, (023) 532 38 52

DOWNLOAD DE BOEKENBROCHURE VAN ROZEKRUIS PERS (PDF)

In onze ruime en rust uitstralende winkel kun je vele spirituele boeken inzien. Kenmerkend voor de boeken is dat deze verband houden met de thema’s GOD – KOSMOS – MENS . Er is veel aandacht voor onder andere de volgende onderwerpen:

Spirituele teksten en Pentagram boekwinkel zijn initiatieven van Rozekruis Pers, uitgeverij van het Lectorium Rosicrucianum.  Rozekruis Pers verkoopt niet alleen fysieke boeken, maar ook muziek CD’s, e-books en het Tijdschrift LOGON.

DOWNLOAD DE BOEKENBROCHURE VAN ROZEKRUIS PERS (PDF)

 

2 thoughts on “Over ons

 1. Anneke Munnik

  Hiermee wil ik graag mijn diepe dankbaarheid uitdrukken voor al deze spirituele teksten. Ze maken iedere dag tot een dag vol mogelijkheden, vol positiviteit, vol vreugde.

 2. Judith

  Hallo,
  Wat voelt het als een enorm groot cadeau, deze website met de online programma’s. Ik kwam ermee in aanraking vanmorgen via FB, en las het essay De ziel als reiziger. Prachtig! Ik heb nu twee en halve week vakantie en ik verheug me om rustig de andere teksten te lezen en te beluisteren.
  Heel erg bedankt voor alle genomen moeite om diepe wijsheid op deze manier in de wereld te brengen.
  Hartegroet,
  Judith van Putten.

Reacties plaatsen niet mogelijk.