Leergang volgen

EEUWIGE WIJSHEID NU ! – DRIEJARIGE GRATIS ONLINE LEERGANG

VIA DE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN PENTAGRAM BOEKWINKEL

57 AANSLUITENDE  INLOOPOCHTENDEN IN HAARLEM EN ARNHEM

LEES DE AANKONDIGINGEN VAN DE INLOOPOCHTENDEN IN DE EERSTE HELFT VAN 2024

Eeuwige wijsheid nu! Dat is de naam van de driejarige leergang die Pentagram boekwinkel online aanbiedt van september 2023 tot en met juni 2026. In de gratis wekelijkse nieuwsbrief wordt twee keer per maand (met uitzondering van juli, augustus en december) gelinkt naar een hoofdstuk uit de boekenserie ‘Spirituele teksten bibliotheek’ over de mysteriën voor de mens van de 21ste eeuw. In totaal gaat het om 57 hoofdstukken die online kunnen worden beluisterd en/of gelezen.

Als je wilt deelnemen aan de online leergang Eeuwige wijsheid en de wekelijkse nieuwsbrief nog niet ontvangt, kun je inschrijven via het onderstaande formulier.

INSCHRIJVEN VOOR ONZE GRATIS WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF OP ZATERDAGOCHTEND EN DE LEERGANG EEUWIGE WIJSHEID NU!

Wij gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het versturen van onze online nieuwsbrieven via Mailchimp als ons email platform. Door aan te melden gaat u akkoord dat uw data door hen verwerkt wordt.

57 INLOOPOCHTENDEN IN HAARLEM EN ARNHEM

Het Informatiecentrum Rozenkruis Haarlem sluit aan bij de leergang door op de tweede en de vierde dinsdag van de maand een inloopochtend te organiseren waar deelnemers onder begeleiding in gesprek kunnen gaan over het onderwerp van het hoofdstuk dat op dat moment (opnieuw) online wordt aangeboden. Ook Het Gouden Rozenkruis in Arnhem verzorgt inloopochtenden, maar dan op vrijdag.

De inloopochtenden zijn gratis toegankelijk (vrijwillige bijdragen zijn uiteraard van harte welkom) en worden gehouden op de hieronder aangegeven dinsdagen van 10.00 tot 11.45 uur (inloop vanaf 9.30 uur) op het adres Zakstraat 2 in Haarlem. Deze bestaan uit een inleiding, een gedachtewisseling en een afsluiting. De inloopochtenden in Arnhem worden meestal gehouden op de eerste vrijdag na de aangegeven dinsdagochtend in Haarlem (steeds 3 dagen later), eveneens van 10.00 tot 11.45 uur (inloop vanaf 9.30 uur), maar op het adres Velperweg 58 in Arnhem. De data staan vermeld in het activiteitenoverzicht. Aanmelden voor de inloopochtenden is niet nodig.

INLOOPOCHTENDEN IN HAARLEM

2023 – Haarlem – lees de aankondigingen voor de tweede helft van het jaar

2024 – Haarlem – lees de aankondigingen voor de eerste helft van het jaar 

2024 – Haarlem – tweede helft van het jaar

2025 – Haarlem

2026 – Haarlem

BOEKENSERIE

De 57 lessen komen uit de onderstaande vijf boeken die van 2016 tot en met 2019 zijn ontwikkeld binnen Het Gouden Rozenkruis:

  1. Mysteriën van Tao en de Daodejing – Negen taoïstische thema’s en Lao Zi’s meesterwerk door Henri Borel
  2. Mysteriën en symbolen van de ziel – Een door de geest bezielde mens worden
  3. Mysteriën en uitdagingen van geboorte, leven en dood – Een nieuwe mens worden
  4. Mysteriën en lofzangen van God, kosmos, mens – Het godsplan verwerkelijken
  5. Mysteriën en fakkeldragers van het Rozenkruis – Jezelf en de samenleving transformeren

LEES OVER DE BOVENSTAANDE BOEKENSERIE VOOR DE LEERGANG ‘EEUWIGE WIJSHEID NU!’