Logon 2020-4

DOWNLOAD LOGON 2020-4 (PDF, 72 PAGINA’S)

LEES OP ISSUU.COM (BLADEREN)

ONTVANG LOGON EEN JAAR LANG PER POST IN NEDERLAND: € 32,50 VOOR 4 NUMMERS

Een heilzaam nummer

Als je gelukkig maar arm bent, heb je geen behoefte rijk te zijn: je bent het al.
Pas als je benauwd bent, weet je hoezeer je van je adem houdt.
Pas als je gebrek ervaart ontstaat er behoefte.
Als je genezen wil, moet je eerst beseffen ziek te zijn. En dan is het beter niet te lang door te lopen met wat je onder de leden hebt. Sommige dingen pak je aan, andere vermijd je, sommig eten is goed voor je, ander niet; sommige conflicten los je op, andere ga je voorbij. Zo is het in het klein, zo is het in het groot.

Wie zal het verwonderen dat onze samenleving, onze hele wereld, zo vol conflict en tegenstelling zit? Zij weerspiegelt precies dezelfde issues als waarmee jezelf kampt – als je tenminste die blik in jezelf durft te slaan.
Het is wel verwonderlijk dat er op individueel niveau zoveel schitterends gebeurt. Dat er mensen zijn die alle conflict opzijschuiven, en een oplossing naderbij brengen, op alle denkbare gebieden. Ook jij kunt dat. Door inzicht, door intelligentie en focus, en gericht handelen.

Wij onderzoeken in dit nummer enkele aspecten van genezing. Wij geloven 100% dat wij bijdragen aan de gezondheid van het geheel, als we het kleine probleem in onszelf genezen; dat opgeblazen superieure ik, beter, belangrijker dan anderen, los van alles, los van God. Stap uit die illusie, het suprême geneesmiddel ligt in jezelf. Zie waar het schort, waar je mank gaat. Dan is genezing begonnen. Miljarden stralen uit de omringende kosmos trekken je omhoog. Doe het, zie het uitgestrekte meer, nu de rookwolken van de waanzin optrekken. Zie hoe de sterrenhemel zich erin weerspiegelt, altijd nieuw, altijd nu.
Adem vrijheid, genezing, Licht. Wees erbij.

Peter Huijs

GA NAAR LOGON.MEDIA

INHOUD

Bron: Logon 2020-4

DOWNLOAD LOGON 2020-4 (PDF, 72 PAGINA’S)

LEES OP ISSUU.COM (BLADEREN)

ONTVANG LOGON EEN JAAR LANG PER POST IN NEDERLAND: € 32,50 VOOR 4 NUMMERS