Mysteriën en fakkeldragers van het Rozenkruis – tijdelijk van € 22,50 voor € 15,00 – boek en video van André de Boer

BESTEL MYSTERIËN EN FAKKELDRAGERS VAN HET ROZENKRUIS

TIJDELIJK VAN € 22,50 VOOR € 15,00

Wil je bijdragen aan een werkelijk hoopvolle toekomst voor anderen en voor jezelf? Dan kun je niet meer volstaan met het herhalen van het verleden. Dan dien je te gaan staan in een voortdurende stroom van innerlijke vernieuwing. Wanneer je gaat leven vanuit de Ene Bron, openbaart zich in jezelf een innerlijk weten dat kan leiden tot een vervullend leven dat bijdraagt aan wereldwijde geestelijke bewustwording en vernieuwing.

Dit is kortweg de boodschap van de bevrijdende impuls van het Rozenkruis die sinds de renaissance waarneembaar is in de samenleving. Die blijmare wordt steeds weer opnieuw geformuleerd en uitgedragen aan de hand van onvergankelijke principes op een manier die aansluit bij de tijdgeest, de cultuur en de omstandigheden.

In de onderstaande onderstaande video bespreekt André de Boer (auteur van onder andere Mysteriën en fakkeldragers van het Rozenkruis, jezelf en de samenleving transformeren) op een symposion op het conferentiecentrum Renova wat het Rozenkruis is, wil en doet aan de hand van zeven kernwoorden. Ook gaat hij in op zeven eigenschappen van fakkeldragers van het Rozenkruis. Laat je door de fakkeldragers inspireren, maar volg hen niet. Zoek wat zij zochten, en je zult vinden!

Mysteriën en fakkeldragers van het Rozenkruis is het boek van de maand mei 2024 en kan in die maand met korting worden aangeschaft.

BESTEL MYSTERIËN EN FAKKELDRAGERS VAN HET ROZENKRUIS

TIJDELIJK VAN € 22,50 VOOR € 15,00