Download de catalogus najaar/winter 2019/2020 van Pentagram Boekwinkel – klik op de boeken in het document

DOWNLOAD DE NIEUWSTE CATALOGUS ALS PDF

KLIK OP DE AFBEELDINGEN VAN DE BOEKEN VOOR MEER INFO EN BESTELLEN

DEZE CATALOGUS GRATIS PER POST ONTVANGEN? VRAAG AAN: INFO@ROZEKRUISPERS.COM

Beste boekenklant,

Het is weer tijd voor een nieuwe catalogus vol bijzondere boeken. Uitgeverij Rozekruispers brengt dit najaar vijf nieuwe titels uit! Vier daarvan zijn al verschenen. Mysteriën en fakkeldragers van het Rozenkruis, jezelf en de samenleving transformeren van André de Boer, Weg in Tao, de kunst van innerlijke alchemie van Elly Nooyen, Zonder mij van Olette Luitwieler en Universeel bewustzijn, Tao – Universeele bewustwording, Teh van C. van Dijk.

Het blijft een wonder als je een nieuwe uitgave voor het eerst in handen krijgt. Als een geboorte, na vele maanden van intensieve samenwerking met auteur, redacteur, corrector en ontwerper, is het er. En dan is de tijd aangebroken om de wereld in te trekken, naar u! Naar alle mensen die zoeken en verlangen naar bijvoorbeeld de hartverwarmende woorden die Olette Luitwieler schrijft in één van haar gedichten, dat wij in diepste wezen vormgegeven Liefde zijn.

En wanneer wij ons hiervan doordrongen zijn, vangt er een groots alchemisch proces aan, zoals Elly Nooyen ons voorhoudt in haar nieuwe boek Weg in Tao. Een verandering van You wei naar Woe wei, het niet-doen. Want wanneer niet-doen wordt gedaan, blijft niets ongedaan en vinden wij onze weg in Tao. Staande in dit proces worden wij een fakkeldrager, een drager van Licht in de wereld. Welke fakkeldragers ons zijn voorgegaan in de Rozenkruiserstraditie kun je lezen in het nieuwe boek van André de Boer, Mysteriën en fakkeldragers van het Rozenkruis. Om vervolgens ook daadwerkelijk zelf een fakkeldrager te worden en zo jezelf en de wereld om je heen te stuwen tot de grote verandering, de transformatie waar zo naar wordt uitgekeken.

En, last but not least, Jacob Böhme! In december verschijnt zijn Theoscopia, vertaald door Boudewijn Koole, dat op 18 december gelanceerd zal worden in de Embassy of the Free Mind in Amsterdam.

Maartje Letema

LEES MEER OVER DE ACTIEBOEKEN UIT DE CATALOGUS

DOWNLOAD DE NIEUWSTE CATALOGUS ALS PDF

KLIK OP DE AFBEELDINGEN VAN DE BOEKEN VOOR MEER INFO EN BESTELLEN

DEZE CATALOGUS GRATIS PER POST ONTVANGEN? VRAAG AAN: INFO@ROZEKRUISPERS.COM