Muziek CD’s met uitvoeringen van musici van het Gouden Rozenkruis – beluister opnamen

1 CD Echos de Lombrives – Klanken uit de Renova tempel
De nummers 1 t/m 11 van de CD Echos de Lombrives hebben betrekking op hobomuziek, veelal van kathaarse afkomst,  die is opgenomen in de grotten van de Lombrives, Ussat-Ornolac, Ariège, Frankrijk. Dat is grootste grot van Europa en was belangrijk voor de katharen. De instrumentale muziek van nummers 12 t/m 22 (Klanken uit de Renova tempel)  is opgenomen in de tempel van het conferentiecentrum Renova in Bilthoven.

BELUISTER GEDEELTEN VAN DE CD ECHOS DE LOMBRIVES – KLANKEN UIT DE RENOVA TEMPEL

BESTEL ECHOS DE LOMBRIVES – KLANKEN UIT DE RENOVATEMPEL

2 CD Klanken van de ziel
In 2005 bracht het Lectorium Rosicrucianum een CD uit met pianomuziek gespeeld door Aad Boeter. Het gaat om een bouwsteen voor het centrum van het Gouden Rozenkruis in Bergen op Zoom.

BELUISTER GEDEELTEN VAN DE CD KLANKEN VAN DE ZIEL

BESTEL CD KLANKEN VAN DE ZIEL

3 CD Vanuit de Bron
Deze cd met tempelmuziek van het Gouden Rozenkruis begint met het geluid van de bron, symbool van oorsprong, van begin, maar bovenal het symbool van het altijd stromende Levende Water. Nummer 2 is een improvisatie van de pianist op Tempellied 38, geschreven door J. Leene in 1938, een jaar na de wijding van de eerste vuurtempel in Haarlem. De cd eindigt met de zegenbede. Daar tussenin klinken composities die onze musici op 4 en 5 juni 2016 hebben opgenomen in de Haarlemse hoofdtempel. Met deze cd met hebt u klanken in handen die de bijzondere vibraties van deze tempel aan de gespeelde muziek meegeven.

BELUISTER GEDEELTEN VAN VANUIT DE BRON

BESTEL DE CD VANUIT DE BRON

4 Bronwel
Twee CD’s met in totaal 53 piano-improvisaties uit de Renova tempel van het Gouden Rozenkruis in Bilthoven, uitgevoerd door Lex van den Brul, André Daemen, Hans van Dooremaalen en Frans Spakman.

BELUISTER GEDEELTEN VAN DE DUBBEL CD BRONWEL

BESTEL DE DUBBEL CD BRONWEL

BELUISTER DE BOVENSTAANDE LANGSPEELPLATEN VAN HET GOUDEN ROZENKRUIS