Doride Zelle over de Rozekruisers Revolutie, de Rozekruis Pers en Pentagram boekwinkel

BESTEL DE ROZENKRUISERS REVOLUTIE, TRADITIE EN VERNIEUWING

LEES MEER OVER DE TENTOONSTELLING OP DE WEBSITE VAN DE EMBASSY OF THE FREE MIND

Vandaag ben ik te gast in het Huis met de hoofden. Mijn naam is Doride Zelle en ik ben directeur van de Rozenkruis Pers, de uitgeverij, drukkerij en boekwinkels van het Lectorium Rosicrucianum. Gisterenavond (6 mei 2022) hebben we hier een feest gehad met de introductie van deze prachtige tentoonstelling in het Huis met de hoofden: De Rozenkruisers Revolutie – traditie en vernieuwing

Deze tentoonstelling laat zien de ontwikkeling van de afgelopen vierhonderd jaar van rozenkruiserstradities. De zaal waar deze tentoonstelling plaatsvindt laat een prachtige tijdlijn zien vanaf de beginjaren van de zeventiende eeuw tot aan de huidige tijd, hoe de rozenkruisers zich door de eeuwen heen zich ontwikkeld hebben en er in bepaalde tijden steeds weer nieuwe geestelijke stromingen zijn ontstaan die voorgaan op diezelfde bron van de manifesten die bestaat uit:

Die vier boeken hebben gezorgd voor de geschiedenis van de rozenkruisersstromingen.

BESTEL DE BUNDEL MET EN OVER DE ROZENKRUISERS MANIFESTEN VAN € 75,00 VOOR € 45,00

De Rozekruis Pers is tegenwoordig steeds meer een uitgeverij die zich ontwikkelt in de digitale wereld, want we weten dat we in een transitie zijn van steeds meer stoffelijk naar etherbewegingen. Wij gaan mee in die transitie en proberen een publiek te bereiken via onze wekelijkse nieuwsbrieven van Pentagram boekwinkel.

Pentagram boekwinkel is gevestigd in Haarlem aan de Bakenerssergracht 1a en heeft een grootse samenwerking met Het Wereldhart, het Huis met de hoofden en de Bibliotheca Philosophica Hermetica die al weer een aantal jaren gevestigd is in dit prachtige domein in Amsterdam aan de Keizersgracht 123.

Ik zou u heel graag willen attenderen op de tentoonstelling van deze Rozenkruisers Revolutie en deze prachtige uitgave die vanaf vandaag beschikbaar is voor slechts 25 euro, te bestellen hier in het Huis met de hoofden en ook via de Rozekruis Pers.

BESTEL DE ROZENKRUISERS REVOLUTIE, TRADITIE EN VERNIEUWING

LEES MEER OVER DE TENTOONSTELLING OP DE WEBSITE VAN DE EMBASSY OF THE FREE MIND