De drie boeken van Astrid Esmeralda Klompstra – voeding voor de ziel – Zwijgend goud, Stille kracht en Heilig vuur

1 Zwijgend goud
In tijden van turbulentie is het fijn te weten dat je geen speelbal hoeft te zijn van je emoties. Dat er in jou een innerlijke plek bestaat waar het altijd stil is. Het oog van de storm. Jouw stille plek is de poort naar een ruimer veld. Voorbij het zelf dat jij nu kent. Het zelf dat wil en niet wil, het zelf waarin gedachten, emoties en handelingen vaak op de automatische piloot staan. Het boek ‘Zwijgend goud’ wil een richtsnoer zijn voor een ieder die in deze steeds meer polariserende wereld het verlangen voelt dieper te verankeren in vrede en waarheid. De gedichten en teksten nemen je mee in dit veld. Hoewel je niet direct aan alle wereldse zaken iets kunt veranderen, kun je wel op je energiefrequentie verhogen.

LEES MEER OVER ZWIJGEND GOUD

BESTEL ZWIJGEND GOUD

2 Stille kracht
Via Mantel der Liefde, De hoogste stem, Het smalle pad, De rivier laten, Het juiste uur, Stilte draagt, Terugkeer naar waarheid en Zijn in God brengt dit boek de Liefde van de Godsbron dichtbij je hart. De schrijfster heeft al jong connectie met het bronveld. Na de ontmoeting met haar ziele-partner in 2013 en een intens ziekteproces van ruim zeven jaar, waarin zij uiteindelijk niets anders meer dan alleen zijn met zichzelf en God, landt zij dieper en vollediger in dit veld.

LEES MEER OVER STILLE KRACHT

BESTEL STILLE KRACHT

3 Heilig vuur
Het boek ‘Heilig vuur’ is het slotakkoord van het drieluik van Astrid Esmeralda Klompstra. Ook in deze tijdloze optekening neemt zij je middels geïnspireerde teksten mee op reis in en voorbij jezelf. Via Geest van Liefde, Harts-tocht, Ontbranden voor Waarheid, Zuiverend vuur, Feniks, Witte wind, Vlam van Stilte, Fakkeldrager en Godsvonk nodigt dit boek uit je heilige vlam te herinneren en deze door te geven.

LEES MEER OVER HEILIG VUUR

BESTEL HEILIG VUUR