11 – VLAMMEN DER VERNIEUWING – Fragmenten ter bezinning – De nieuwe mercuriusstaf

 

BESTEL FRAGMENTEN TER BEZINNING

 

BESTEL DE DUBBEL-CD BRONWEL

Bezit de mens waarachtige reine zielevermogens en is er dus zielekracht en zielelicht in hem aanwezig en vooral zieleleven, dan assimileert een dergelijk mens hoge, reine astrale substantie die niet te verklaren is uit het gewone levensveld. Deze reine astrale substantie zal op een boven-normale wijze tot hem worden gevoerd.

Als een mens reeds geheel of gedeeltelijk in een dergelijke toestand verkeert, vervaardigt hij bijzonder reine en zuivere lichtether. Lichtether dient onder andere voor de verzorging en instandhouding van de zintuiglijke vermogens en de organen van de mens.

Zo kunt u voor u zien, dat een mens in wie een gereinigde nieuwe ziel bezig is tot ontwikkeling te komen door levenshouding, de interkosmische stralingen van de nieuwe tijd niet als een teistering, niet als een correctie of als een straf zal ondergaan, maar als een intense hulp en als een kracht waarin de weerstanden van de gewone natuur worden opgebroken.

Uit: De nieuwe mercuriusstaf door J. van Rijckenborgh en Catharose de Petri, De apocalyps van de nieuwe tijd 5
Hoofdstuk: De invloed van Serpentarius en Cygnus
Citaat opgenomen in: Fragmenten ter bezinning

BESTEL FRAGMENTEN TER BEZINNING

BESTEL DE NIEUWE MERCURIUSSTAF

LEES GEDEELTEN UIT DE APOCALYPS VAN DE NIEUWE TIJD

BESTEL DE VIJFDELIGE BUNDEL ‘DE APOCALYPS VAN DE NIEUWE TIJD’ VOOR € 10,–

3 gedachten over “11 – VLAMMEN DER VERNIEUWING – Fragmenten ter bezinning – De nieuwe mercuriusstaf

 1. Rika

  Mijn man is ongerust en verliest zijn geduld. Ik begrijp nog niet alles maar voelt juist wel spannend. Wil nu slapen en ga eerst nr johan beneden die wegliep als ik muziek niet snel genoeg uitdeed.
  Tot een volgende

 2. Chris van Hoorn

  Lees ook Dianetics, de leidraad voor het menselijke verstand, wat hij zeker mag lezen. Werkt ook stimulerend op het begrip. Begrip is een Hartskwestie dat wil samenwerken met het verstand……..
  Dianetics is ontstaan uit gnosticus Carl Jung en uit de Indiaanse gnostieke traditie

 3. Elisabeth Huppenbauer

  Dass die Probleme der heutigen Zeit mal nicht mehr nur als Belastung aufgezeigt werden, sondern als Möglichkeit, aufzustehen aus aller Dunkelheit.

Reacties zijn gesloten.