De kracht van verhalen – inspiratieavond in Amsterdam op dinsdagavond 20 oktober – De witte eland

KLIK VOOR AANMELDEN

Wanneer werd jij voor het laatst meegenomen door een verhaal? Een verhaal dat tot je hart spreekt, kan je onverwacht diep raken. Je ineens verbinden met iets heel vertrouwds. Iets waarvan je niet wist dat je ernaar zocht. Het roert zich als een diep verlangen naar dat wat werkelijk schoon, goed en waar is. Naar zuiver en oprecht mens-zijn.

Iris Hes-ter Telgte, één van de schrijfsters van het jeugdboek De witte eland, verzorgde op dinsdag 20 oktober 2020 een inspiratie-avond over de kracht van verhalen in het Huis met de hoofden (het gebouw van Embassy of the Free Mind) in Amsterdam.BESTEL DE WITTE ELAND

Het verhaal in het door Rivka Lucas sfeervol geïllustreerde boek De witte eland is ontwikkeld voor het jeugdwerk van de School van het Rozenkruis op het conferentiecentrum Noverosa.  Rune vindt in het meer een kristal. Aan de overkant van het meer ontmoet ze Ivar, die ook een kristal heeft. Ze gaan op reis om hun gevonden kristallen op hun bestemming te brengen. Onderweg sluit Elin zich bij hen aan.

BESTEL DE WITTE ELAND