Langspeelplaten en een CD met muziek gespeeld en gezongen door Zwitserse leerlingen van het Gouden Rozenkruis

Hierboven worden de hoezen getoond van twee langspeelplaten en een CD met muziek die gespeeld is door Zwitserse leerlingen van het Gouden Rozenkruis. De LP’s en de CD zijn niet meer nieuw verkrijgbaar. De gedigitaliseerde volledige inhoud kan worden beluisterd via de onderstaande links.

1 Catharose de Petri-Heim
In de jaren zeventig heeft het Lectorium Rosicrucianum Zürich een langspeelplaat uitgebracht met muziek gespeeld door Zwitserse leerlingen van het Gouden Rozenkruis. De opnamen zijn gemaakt in het toenmalige Catharose de Petri Heim. Op Kant 1 staan composities van achtereenvolgens M. Prätorius, A. Vivaldi, G.Ph. Telemann en F. Schubert. Op Kant 2 staan achtereenvolgens een compositie van G.F. Händel, een kathaarse melodie en vier tempelliederen.

BELUISTER DE LANGSPEELPLAAT CATHAROSE DE PETRI-HEIM

2 Musik aus dem Foyer Catharose de Petri
Op 24 december 1980 was Catharose de Petri (1902 – 1992) vijftig jaar intensief betrokken bij de leiding van het werk van de School van het Gouden Rozenkruis. Ter gelegenheid dit jubileum is niet alleen het boekje 24 december 1980 uitgegeven met zeven toespraken van de van de grootmeesteres. Ook is er een langspeelplaat uitgebracht met muziek van leerlingen van het Rozenkruis die is opgenomen in het conferentiecentrum Foyer Catharose de Petri in Caux-sur-Montreux in Zwitserland in de zomer van 1980.

BELUISTER DE LANGSPEELPLAAT MUSIK AUS DEM FOYER CATHAROSE DE PETRI

3 Arche Musica
De CD Arche Musica uit het jaar 2000 bevat instrumentale en vocale muziek van Zwitserse leerlingen van het Gouden Rozenkruis. De geluidsopnamen zijn gemaakt in de tempel van het conferentiecentrum Foyer Catharose de Petri in Caux bij Montreux in Zwitserland.

BELUISTER DE CD ARCHE MUSICA

BELUISTER GEDEELTEN VAN DE BOVENSTAANDE MUZIEK CD’S