Drie jeugdboeken genoemd in zomerafleveringen van het online jaarprogramma Rozenkruis nu!

1 Momo en de tijdspaarders – Michael Ende
Momo woont helemaal alleen in de oude ruïne buiten de stad. Maar ze is niet eenzaam, veel mensen en kinderen komen haar opzoeken. Totdat de tijdspaarders komen. Grijze mannen van wie niemand zijn tijd mag verdoen. Het leven verkilt, wordt gehaast en vreugdeloos – voor vriendschap is geen tijd meer. De tijdspaarders krijgen de hele stad in hun macht, behalve Momo.

BELUISTER OF LEES ROZENKRUIS NU! WEEK 29

BESTEL MOMO EN DE TIJDSPAARDERS

2 Hallo meneer God … met Anna – Fynn
Hallo meneer God… met Anna: de wereld door de ogen van een kind. Al op haar vijfde weet Anna helemaal zeker wat de bedoeling is van het bestaan. Zij kent de zin van de liefde en is persoonlijk medewerkster van Meneer God. Op haar zesde is Anna theologe, wiskundige, filosofe en dichteres. Als je haar een vraag stelt, krijgt je direct een raak antwoord. Op haar achtste klimt Anna in een boom om een poesje te redden. Ze valt en overlijdt. Anna’s korte, maar bijzondere leven is opgetekend in Hallo meneer God… met Anna, een boek dat je ogen opent voor al het wonderlijke van de wereld.

BELUISTER OF LEES ROZENKRUIS NU! WEEK 31

LEES HET BEGIN VAN HALLO MENEER GOD … MET ANNA

BESTEL HALLO MENEER GOD … MET ANNA

3 De witte eland – Iris Hes, Arwen Gerrits en Rivka Lucas 
Wat doe je als je een hoofd vol vragen hebt? Wat doe je als je een schat vindt aan de rand van het meer? Wat doe je als je ontdekt dat er aan de overkant van het meer iemand op je wacht?Dan spring je in een kano en peddel je de onbekende verte tegemoet. Omdat je zeker weet dat het niet zomaar een stukje glas is dat je hebt gevonden. Zo begint Rune aan haar reis vol avonturen. Samen met haar nieuwe vrienden leert ze moedig te zijn. Samen zijn ze vastbesloten hun kristal thuis te brengen. En iedereen die dit boek leest en de platen bekijkt, reist met ze mee.

BELUISTER OF LEES ROZENKRUIS NU! WEEK 30

LEES HOOFDSTUK 1 VAN DE WITTE ELAND

BESTEL DE WITTE ELAND – IN AUGUSTUS 2024 VAN € 19,50 VOOR € 10,00

 

BESTEL DE WITTE ELAND – IN AUGUSTUS 2024 VAN € 19,50 VOOR € 10,00