Bezinningsbijeenkomst 2018 ‘Innerlijk licht’ in vijf tempels van het Gouden Rozenkruis: Hilversum, Maastricht, Rotterdam, Utrecht, Groningen

DOWNLOAD HET OVERZICHT MET ALLE
KERST-ACTIVITEITEN VAN HET GOUDEN ROZENKRUIS IN 2018 IN NEDERLAND (PDF, 2 A4)

In december 2018 organiseert de Internationale School van het Gouden Rozenkruis in vijf plaatsen een bezinningsbijeenkomst in de tempel met te titel ‘Innerlijk licht’.

Hoe houd je het innerlijk licht brandende in de donkere tijd van het jaar, en in de wereld? December is de tijd van cadeaus, maar met welk cadeau zou de ziel het meest gebaat zijn? Zou dat het Innerlijke Licht zijn? Hoe bewerkstellig je dat?

Door het magisch-spirituele vermogen om te kunnen kiezen, dat we kunnen inzetten om de deur naar het Licht open te zetten. Dan ontstaat er een werveling, een energie-treffen van de Bovenaardse, zuivere Lichtenergie met de aardse onzuivere energie in onszelf met bijzondere, verheugende uitkomsten.

Als we dat vermogen bewust inzetten dan worden we als een fluit waardoor de goddelijke adem ziele-muziek in ons kan voortbrengen. Dan voltrekt zich de gewenste spirituele verandering in ons.

De bezinning is vrij toegankelijk, begint stipt om 20.00 uur (in Utrecht om 16.00 uur) en duurt drie kwartier. Voor diegenen die dat willen is er aansluitend nog tijd voor een kop koffie of thee en een goed gesprek. Je wordt verzocht tijdig aanwezig te zijn. De toegang is vrij.

11-12 Hilversum, Koninginneweg 41, dinsdag, 20.00 – 20.45 uur
11-12 Maastricht, Wycker Grachtstraat 20, dinsdag 20.00 – 20.45 uur
11-12 Rotterdam, Avenue Concordia 102, dinsdag 20.00 – 20.45 uur
16-12 Utrecht, Frederik van Eedenstraat 1, zondag 16.00-16.45 uur
18-12 Groningen, Nieuwe Boteringestraat 60, dinsdag 20.00 – 20.45 uur

DOWNLOAD HET OVERZICHT MET ALLE
KERST-ACTIVITEITEN VAN HET GOUDEN ROZENKRUIS IN 2018 IN NEDERLAND (PDF, 2 A4)

2 gedachten over “Bezinningsbijeenkomst 2018 ‘Innerlijk licht’ in vijf tempels van het Gouden Rozenkruis: Hilversum, Maastricht, Rotterdam, Utrecht, Groningen

 1. Gerard van der Meijden

  Beste André de Boer,

  Bij alle analiserende, beschrijvende of aanmoedigende teksten op jullie site valt mij op dat er constant
  over ‘we’ geschreven wordt. Over wie hebben jullie het eigenlijk, wanneer er van onvermogen,
  eenzaamheid of zelfs angsten ‘gesproken’ wordt.? Ik zou zeggen: “speak for yourself.”
  Of ‘spreken’ de schrijvers in “Pluralis Majestatis” ?

  Overigens: In bovenstaand tekstje begin jij met ‘je’, maar eindigt met ‘U’.

  1. André de Boer Bericht auteur

   Beste Gerard,

   Leuk om de maestro hier op deze site tegen te komen! Dank je wel voor je feedback. Wij spreken niet in koninklijk meervoud :). Ik zal daar alerter op zijn. Het is inderdaad niet gepast om lezers ongegrond zomaar bepaalde eigenschappen toe te schrijven. Als webmaster van deze site krijg ik nogal eens aankondigingsteksten van anderen aangereikt. Uit respect voor de schrijver laat ik die zoveel mogelijk intact. Aangezien ik mijn tijd het liefst zo effectief mogelijk besteed, hanteer ik bij aankondigingsteksten nogal eens het principe ‘goed is goed genoeg’. Zojuist heb ik de door jou genoemde inconsequentie gecorrigeerd: u heb ik veranderd in jij.

Reacties zijn gesloten.