De nieuwe mysteriën – inloopochtend in Haarlem op 24 december 2019 – afsluiting van ‘Mysteriën van toen voor nu’

Is een spiritueel pad mogelijk in de wereld van vandaag? Zo ja, wat zijn dan de nieuwe mysteriën? Hoe kun je in je dagelijkse leven een weg van spirituele bewustwording en vernieuwing gaan? Dat zijn vragen die aan bod komen op de interactieve lezing op de inloopochtend ‘De nieuwe mysteriën’ die wordt gehouden op dinsdag 24 december 2019 in Haarlem. Het is een de afsluitende bijeenkomst van de 20-delige reeks Mysteriën van toen voor nu – inwijdingswegen door de eeuwen heen die in 2019 is gehouden in het Informatiecentrum Rozenkruis Haarlem.

Wat in vroegere mysteriestromingen differentieerde, moet nu integreren. Er zijn krachten die zich daartegen verzetten: in het collectief en in jezelf. Integratie is essentieel op een innerlijke weg die wordt gekenmerkt door achtereenvolgens frustratie, acceptatie, communicatie, aspiratie, inspiratie, creatie en transfiguratie. 

Deelnemen aan de gratis inloopochtend ‘De nieuwe mysteriën’ is een uitstekende voorbereiding op de periode van de heilige dagen en nachten , deelname aan het gratis online-programma Spirituele Kerst  en deelname aan inloopochtenden in 2020 over spirituele wereldleraren.

  • Datum: dinsdag 24 december 2019
  • Tijd: 10.00 – 11.30 uur, welkom vanaf 9.30 uur
  • Adres: Zakstraat 2, Haarlem (circa 7 minuten lopen vanaf het station)
  • Spreker: André de Boer
  • Toegang: gratis