‘Symbolen van de ziel’, nieuw online-programma voor zomer 2017

Degenen die zich in het verleden hebben opgegeven voor deelname aan de gratis online-programma’s van Spirituele teksten academie ontvangen in de zomermaanden op acht opeenvolgende zaterdagen een e-mail met een link naar het nieuwe online-programma ‘Symbolen van de ziel’. Het gaat om essays uit deel 2 van het boek Mysteriën en symbolen van de ziel. Wie zich nog niet heeft aangemeld kan zich inschrijven via het formulier op deze website.

Ieder mens is bezield, maar het is onmogelijk om precies uit te leggen wat de ziel is, want zij is een mysterie, we kunnen haar nooit volledig bevatten. De levende ervaring van de ziel kunnen we alleen maar begrijpen aan de hand van universele symbolen, analogieën en mythen die deel uitmaken van de wereld van de ziel.

Er zijn vele symbolen die verwijzen naar de menselijke ziel. In het online-programma symbolen van de ziel worden de volgende negen symbolen van de ziel in essays uitgewerkt. De teksten zijn afkomstig uit deel 2 van het boek ‘Mysteriën en symbolen van de ziel’ en kunnen worden gelezen en beluisterd.

15-07 de ziel als midden
22-07 de ziel als boom
29-07 de ziel als vlam
05-08 de ziel als reiziger
12-08 de ziel als burcht
19-08 de ziel als schepper
26-08 de ziel als zevenvoud
02-09 de ziel als spiegel
02-09 de ziel als wereldwerker

Eén gedachte op “‘Symbolen van de ziel’, nieuw online-programma voor zomer 2017

Reacties zijn gesloten.