Levenslang verwonderen: fraai en toegankelijk cadeauboek met diepgang van Jaap en Johan Dijkstra

BESTEL HET CADEAUBOEK ‘LEVENSLANG VERWONDEREN’

Het nieuwste boek ‘Levenslang verwonderen – het leven in tekst en beeld’ van Jaap Dijkstra is ideaal om cadeau te geven. Het is prachtig uitgevoerd met een harde kaft en stralende kleurenfoto’s die gemaakt zijn door zijn broer Johan Dijkstra, De korte en heldere teksten over allerlei onderwerpen sporen je aan om de volheid van het leven te ervaren. De auteur verwijst steeds naar kennis die tot stand komt door zintuiglijke waarneming zonder daar een analyse aan te verbinden.

Je wordt uitgenodigd om te kijken zonder te bedenken wat je ziet, te voelen zonder te bedenken wat je voelt en te  proeven zonder te bedenken wat je proeft. Dat is lastig, heel erg lastig zelfs maar niet onmogelijk want het kan je zomaar, plotseling overkomen.

Heb jij nog de rust en de ruimte om je te verwonderen over het leven? Voor een kind is het leven één groot wonder, alles is nieuw. Het kind staat nog helemaal open voor het wonder dat het leven is. Dat gegeven komt schitterend tot uitdrukking in het jeugdboek Het kind van overal en nergens van Jaap Dijkstra, dat in augustus 2017 verscheen bij uitgeverij De Morgenster. 

‘Levenslang verwonderen’ is een boek voor volwassenen die bereid zijn zich open te stellen voor het wonder van het leven. Op de onderstaande foto pakken de gebroeders Dijkstra de eerste exemplaren van het door hen vervaardigde nieuwe cadeauboek uit tijdens de boeklancering in het Informatiecentrum Rozenkruis Haarlem.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *