Gratis online-programma Spirituele Pasen van 25 maart t/m 1 april 2018

 

BESTEL HET BOEK SPIRITUELE PASEN EN PINKSTEREN

25-03 palmzondag, De doortocht, beschouwing 1 , spirituele tekst 1
26-04 maandag, Door de poort gaan, beschouwing 2 , spirituele tekst 2
27-03 dinsdag, Het mysterie van geboorte en dood, beschouwing 3 , spirituele tekst 3
28-03 woensdag, De innerlijke tempel reinigen, beschouwing 4,  spirituele tekst 4
29-03 donderdag, Overgave aan je innerlijke meester: beschouwing 5 , spirituele tekst 5
30-03 vrijdag, Nieuwe innerlijke kracht betonen, beschouwing 6 , spirituele tekst 6
31-03 zaterdag, De cruciale overwinning op jezelf, beschouwing 7 , spirituele tekst 7
01-04 paaszondag, Bevrijding van de innerlijke mens, beschouwing 8 , spirituele tekst 8

BESTEL HET BOEK SPIRITUELE PASEN EN PINKSTEREN

De vierde editie van het gratis online-programma Spirituele Pasen wordt in 2018 gehouden van 25 maart tot en met 1 april. Alle teksten van deze module zijn te lezen of te beluisteren via de zestien links bovenaan in dit bericht.

Als je de dagelijkse e-mails van de online-programma’s Spirituele Kerst, Pasen en Pinksteren wilt ontvangen, kun je inschrijven via het inschrijfformulier op de website www.spirituelekerst.nl . Wanneer er dan gemeld wordt dat je al ingeschreven staat, kun je via de optie ‘e-mail voorkeuren aanpassen’ onderaan digitale nieuwsbrieven aanvinken welke informatie je wilt ontvangen.

Pasen is het feest van de opstanding van de innerlijke mens. Jezus overwon de dood. Ieder mens is geroepen om eens de dood te overwinnen, om een onvergankelijke geestelijk lichaam op te bouwen dat ook bekend staat als het opstandingslichaam, verheerlijkt lichaam of gouden bruiloftskleed. De week voorafgaand voor Pasen is een ideale tijd om je in dat vernieuwingsproces te verdiepen, want de verhalen over het leven, sterven en opstaan van Jezus geven in symbolen nauwkeurig weer welke grootste mogelijkheden er in ons besloten liggen.

Het online-programma Spirituele Pasen bestaat uit acht spirituele teksten uit Het evangelie van de heilige twaalven en acht beschouwingen daarover die je kunt lezen en/of beluisteren. Het is een handreiking voor bezinning en bezieling in de goede week die een diepe indruk op je kan maken omdat er minder bekende, maar wel authentieke betekenissen worden gegeven aan oeroude verhalen waar een transformerende werking van uit kan gaan.

LEES MEER OVER DE THEMA-BIJEENKOMSTEN OVER SPIRITUELE PASEN EN PINKSTEREN

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *