Vertaalde reacties op ‘The book of Mirdad’ van de website amazon.com

The book of Mirdad Amazon

BESTEL HET BOEK VAN MIRDAD

Dit is een boek dat iedere levende ziel op deze planeet moet lezen.
Terrilyn Aquino

Pure schoonheid en inspiratie.
Giovanni Brolo

Eén van de beste spirituele boeken die ik ooit gelezen heb.
Fantasia

Verlichtend!
David Fletcher

Fascinerend.
Monika M. Green

Een magnifiek boek vol waarheid en begrip. Eén van de werkelijk groten. Iets dat eenvoudig klinkt, maar toch veel inhoud heeft. Ieder zal zichzelf herkennen en de voortgang die hij of zij heeft gemaakt.
Petros Ioannidis

Eén van de grootste boeken die geschreven zijn. Het gaat over het leven en hoe we het dagelijks beleven.
Joe

Dit is zo’n prachtig verhaal. Als we dat wat geschreven staat op deze bladzijden meester zijn, zullen we werkelijk vredig zijn. Het is subliem, het is expansief en het is diepzinnig. Het moet meerdere malen worden gelezen omdat het zoveel heeft te bieden.
Gunta Krumins-Caldwel

Het beste spirituele boek dat ooit geschreven is.
Kenneth Machuisa

Onovertroffen in zijn inzichten. Het opende voor mij de dueren naar een compleet nieuwe wereld. Ik ben zo blij dat ik het heb gekocht.
Sreema Perera

Als je werkelijk je leven wilt veranderen. Als je wilt begrijpen wat het betekent om spiritueel te zijn. Wat het betekent om een goed mens te zijn. Voeg dit boek dan toe aan je verzameling. Dit boek is zo prachtig geschreven in gedragen taal. Het verlicht de waarheid op een heel eenvoudige en toch diepe en wonderbare manier.
Peter V!

Dit boek is zeldzaam en mysterieus. Hoe vaker men het leest, des te meer vraagt men zich af hoe het mogelijk is dat zo’n boek bestaat. Zijn schoonheid ligt besloten in zijn mysterie. Zijn zoetheid ligt besloten in zijn liefde. Zijn diepte ligt besloten in de geheimen die het bevat. Als je geluk hebt zal dit boek je vinden.
Teerth

BESTEL HET BOEK VAN MIRDAD

LEES OVER DE BOVENSTAANDE BOEKEN VAN EN OVER MIKHAIL NAIMY