Radio Spirituality 2019-01-26

BESTEL GNOSIS – STROMEN VAN LICHT IN EUROPA

Monique: Goedenmiddag en welkom bij Hallo Radio Spirituality. Het is weekend. Dat maakt de gelegenheid weer extra mooi om van ons programma te genieten. Zodadelijk gaan wij in gesprek met José van der Loop. Zij verzorgt vandaag het item Theosophical Society waarin we aandacht schenken aan de Upanishads, bezien vanuit de huidige spirituele maatschappij. 

Anthony: Vanmiddag praten we ook met auteur Peter Huijs. we praten met hem over het Gouden Rozenkruis en zijn boek Gnosis – Stromen van licht in Europa. Het belooft weer een interessante middag en deze starten we zometeen met José van der Loop. Tot zo!

HET INTERVIEW MET PETER HUIJS IS TE BELUISTEREN VANAF 22.16 MINUTEN

Het boek ‘Gnosis – Stromen van Licht in Europa’ wordt aanbevolen bij de serie van 20 dinsdagochtenden met de naam ‘Mysteriën van toen voor nu – inwijdingswegen door de eeuwen heen’ die dit jaar in Haarlem worden gehouden. Huijs was drukker van origine, ging geschiedenis en kunstgeschiedenis studeren en studeerde af op de beeldtaal van de Rozenkruisers. Hij werkt als uitgever en auteur voor Rozekruis Pers. 

LEES MEER OVER DE 20 DINSDAGOCHTENDEN ‘MYSTERIËN VAN TOEN VOOR NU’

 

1 thought on “Radio Spirituality 2019-01-26

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *