Radio Spirituality 2019-02-09

 

BESTEL LEONARDO – GENIALE ALLESKUNNER

Monique: Goedenmiddag, ’t is weer heerlijk weekend. Dus ontspan en kom lekker even bij met Hello Radio Spirituality. We gaan vandaag in gesprek met theosofe Marleen Schefferlie. Zij verzorgt vandaag het item Theosophical Society met als thema ‘De spirituele maatschappij’ en de toepassing van de Upanishads.

Anthony: Vanmiddag gaan we ook in gesprek met auteur en lid van het Gouden Rozenkruis Ankie Hettema. Samen met twee co-auteurs is het boek ‘Leonardo, geniale alleskunner hartstochtelijk op zoek naar de lente van de geest tot stand gekomen. En dan hebben we het uiteraard over niemand minder dan Leonardo da Vinci. Het belooft een mooie middag met interessante onderwerpen, en deze starten we met Marleen Schefferlie. Tot zo. 

HET INTERVIEW MET ANKIE HETTEMA IS TE BELUISTEREN VANAF 25.07 MINUTEN

Op 15-jarige leeftijd vroeg Ankie Hettema zich af: ‘Wat is dit leven voor mij en in wat voor wereld leef ik eigenlijk? Ze had veel vragen en ervoer de periode van haar 15de tot haar 22ste als crisisjaren. Veel werd haar duidelijk toen ze het boekje Het mysterie der zaligsprekingen van J. van Rijckenborgh in handen kreeg. Dat was het begin van een zoektocht die mede heeft geleid tot de onlangs verschenen uitgave Leonardo – geniale alleskunner die zij samen met twee andere auteurs heeft geschreven. Ankie Hettema is ook auteur van de boeken De Paradijsvogel en andere mythische dieren en Zien wat blijft.

DOWNLOAD 24 VAN DE 100 PAGINA’S VAN HET LEONARDO-SYMPOSIONBOEK (PDF)