Neem deel aan het gratis online-programma Spirituele Kerst 2017

Op vrijdag 22 december 2017, de dag na de winterzonnewende,  is de vierde editie van het gratis online-programma “Spirituele Kerst” gestart. Gedurende zestien opeenvolgende dagen kun je dan via deze website dagelijks een spirituele tekst en bijbehorende beschouwing lezen en/of beluisteren. De dagteksten worden toegankelijk op de aangegeven datum en zijn allemaal opgenomen in het boek Spirituele Kerst, handreiking voor bezinning en bezieling rondom Kerstmis en Oud en Nieuw.

Als je wilt deelnemen aan dit programma, raden we je aan om je te registreren op de website www.spirituelekerst.nl . Dan ontvang je gedurende de 16 dagen iedere ochtend een e-mail met links naar de teksten dagelijks  De gepubliceerde beschouwingen en verhalen van het online-programma Spirituele Kerst kun je lezen of beluisteren via de onderstaande links. Registreer je via het formulier op deze website om e-mails te ontvangen van de gratis online programma’s van Spirituele teksten academie.

Wil je in de kerstvakantie een handreiking ontvangen om je gedachten, gevoelens en handelingen te richten op je spirituele ontwikkeling? Schrijf je dan in om in de kerstperiode 16 dagelijkse e-mails met inspirerende teksten te ontvangen: beschouwingen voor de ochtend en verhalen voor de avond.

Aan deze voeding voor je ziel zijn geen kosten verbonden. We zijn echter wel heel dankbaar voor vrijwillige bijdragen. Die stellen ons in staat meerdere online-programma’s als deze te ontwikkelen, te promoten en te organiseren.

De teksten zijn afgestemd op de dag van het jaar, geïnspireerd op hoofdstukken uit Het Aquarius Evangelie van Levi (Dowling), en geschreven vanuit de traditie van het esoterisch christendom en het gnostieke christendom.

De tijd tussen Kerstmis (25 december) en Driekoningen (6 januari) is bij uitstek geschikt spirituele bezinning en beleving. Niet voor niets wordt er al eeuwenlang gesproken en geschreven over de 13 heilige nachten vanaf de kerstnacht. Het geestelijke licht werkt in deze periode van jaar het krachtigst in op de mensheid op het noordelijk halfrond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *